• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Sanatın Yeni Hali "Alfa Deri" Müzayedesi

"Alfa Deri" Müzayedesi

Antikalarım.com'dan Herkese Merhabalar. :)

-Size Özel İncelikle Tasarlanmış Hakiki Deri Ürünler ile Yeniden Karşınızdayız :)

-İptal veya Cayma Durumunda Toplam Tutarın %30'unu Ödemek Zorundasınız.

-Değerli Aile üyelerimiz, toplam tutarlarınıza %18 kdv eklenecektir. 

Alfa Deri'nin Antikalarım.com İçin Önemi:

Antikalarım.com geçmişten bugüne değer elde etmiş eserleri sanatla sunmaktadır. Alfa Deri; günümüzün modern deri sanatını, sanatkarla bir araya getirerek, sizin için yeni ve özel sanat eserleri ortaya çıkarmayı hedef edinmiştir. Bu sayede sanatın günümüzdeki halini de geliştirip, özelleştirip size sunmaktadır.

Sabır ve özenle ortaya çıkan deri eserler, sanat disiplini içinde bir çok aşamadan geçerek özel bir titizlik ile hazırlandı ve sizin hizmetinize sunuldu.

Alfa Deri kalitesiyle buluştuğunuzda size gösterdiğimiz değeri hissedeceksiniz.

Neden Alfa Deri;

Köklü deri kültürünü günümüze uyarlayarak modern çizgide size sunmak için var olmuştur. Aynı zamanda deri sanatını sizin için yüksek kalite deri, farklı renk seçimleri ve ince işçilikle bir araya gelmiştir. Bu birleşimi sağlarken alfa deri sanatkarımız, tasarım sürecinde sabrını, kesim sürecinde inceliğini, birleşiminde ise sizin için sanatını icra etmiştir. Alfa Deri serisi bu sanatı sizlerle buluşturmak için ortaya çıkmıştır.

“Alfa Deri” ile alakalı detaylı bilgi için www.antikalarim.com adresimizde yer alan “Alfa Deri” Sekmesine tıklayabilirsiniz.

MÜZAYEDE AÇIKLAMASI

Pey verebilmek ve canlı müzayedelerimize katılabilmeniz için üye olmanız veya üye girişi yapmanız gerekmektedir

Değerli Antikalarım.com ailesi;

Sizin için özenle hazırlamış olduğumuz ve sizlere sanatı sanatla sunduğumuz “Alfa Deri” Müzayedemize hepiniz hoş geldiniz :)

Müzayedemiz antikalarim.com adresimizde 01/12/2022 Perşembe günü yayına girmiş olup, 15/12/2022 perşembe günü saat 20:59’a kadar pey alımına devam etmektedir.

15/12/2022 Perşembe günü saat 21:00’da ise canlı online müzayedemiz, antikalarim.com adresimizde başlayacaktır.

Sanatın Alfa halini sunduğumuz bu müzayedemizdeki eserlerimiz, sizlerin tarzına özel tasarımlarıyla eşlik etmeyi bekliyor :)

-KAZANDIĞINIZ ESERLERİ ARTIK KREDİ KARTIYLA ÖDEYEBİLİRSİNİZ :)

Not:

-Kazanılan eserlerin ödemesi 7 iş günü içinde yapılmadığı taktirde hukuki işlem başlatılacaktır. Özel durumları firmamıza bildiriniz.

-Eserlerin fotoğraflarını incelerken, daha net bir görüntü için ekran parlaklığınızı açmanızı öneririz.

-Eserlerin ölçülerini dikkatlice okumanızı rica ederiz.

-Açık artırmadan alınan eserler kesinlikle geri iade edilememektedir. 

 

Bizimle +905366612464 numaralı Antikalarım.com whatsapp hattından 7/24 iletişime geçebilirsiniz. 

Eser teslimi ile ilgili bilgilendirme:

Değerli üyemiz, kazanmış olduğunuz eserler, canlı müzayede bittikten hemen sonra ekip arkadaşlarımız tarafından size ulaşması için özenle hazırlanacaktır.

Kazanmış olduğunuz eserlerin toplam tutarını tarafımıza ilettikten sonra, eserleriniz en kısa zamanda anlaşmalı olduğumuz “Yurtiçi Kargo” kargo firmasına teslim edilecektir.

Eserlerinizin kargo firmasına teslimi yapıldıktan sonra tarafınıza ulaşması ortalama “2-3” iş günüdür. :)

Saygılarımızla:

Antikalarım.com

 

Lot: 79 » El Çantası

VINTAGE EL ÇANTASI



Wrislet bag sitili çanta sizler için yeniden tasarlandı ve her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan, bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren, yüksek kalite dana derisi kahverengi crazy deriden, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak sadece dört adet üretildi.

Gündelik ve elzem olan eşyalarınızı ( Telefon, cüzdan, şarj aleti, gözlük, anahtar vs.) rahatlıkla muhafaza edebileceğiniz geniş iç hacimli ve dikdörtgen formlu “VİNTAGE” özel tasarım çanta; klasik kesim kapak çift çıt çıt kilitli, fonksiyonel tak çıkar bilek askı aparatı ve esnek, lastik detaylı el tutumu için deri kemeri ile yoğun iş temposunda bile tarzından ödün vermeyen erkeklere özel, eşsiz, modern ve pratik kullanıma sahip tasarım sanatkarın tek ve size özel üretimi olup, elegant şıklığı ile sizlerin beğenisine sunuluyor.

Alfa Deri
“ Nostaljiyi modern bir stille harmanladı ve yaşama disiplinini çalışma üzerine kuran erkeklere özel, zamana meydan okuyan tasarımı sizler için özenle tasarladı.”

Yükseklik : 9,5 cm
En : 21 cm
Derinlik : 5 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 2
sonraki